Adana Demirspor - Galatasaray maçından gol sesi çıkmadı

Adana Demirspor ve Galatasaray mücadelesi golsüz berabere kaldı.

SPOR 02.10.2022, 07:40
17
Adana Demirspor - Galatasaray maçından gol sesi çıkmadı
Adana Demirspor, Süper Lig’in yedinci haftasında evinde Galatasaray’ı ağırladığı mücadelede karşılaşmadan gol sesi çıkmadı.
Adana Demirspor’dan Benjamin Stambouli ise 64’üncü dakikada gördüğü ikinci sarı kartın ardından takımını 10 kişi bıraktı.
Galatasaray’da bir dönem forma giyen Younes Belhanda, Emre Akbaba ve Henry Onyekuru ise bu maçta eski takımlarına karşı oynadı.

Adana Demirspor ve Galatasaray mücadelesi berabere biterken Süper Lig’in liderliği el değiştirdi. Ankaragücü’nü deplasmanda 2-1 yenen Medipol Başakşehir, puanını 17’ye çıkardı ve liderliğe yükseldi.
Puan durumunda 16’şar puanlı Adana Demirspor ve Galatasaray ise Medipol Başakşehir’i takip ediyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, maç sonrası yaptığı açıklamalarda tartışmalara neden olan yabancı kuralının bütün takımların sorunu olduğunu ve oyuncu değiştirirken zorlandıklarını dile getirdi.
Okan Buruk şunları söyledi:

“Ligdeki tüm takımların sorunu, Türk oyuncu değiştirme! Hamle yaparken zorlanıyorsunuz. Oyuncu değişiklerinde çıkardığımız oyuncular kötü oynamadılar. Orjinal bir forvet atmak için Seferovic’i oyuna aldık, Sergio’yu duran top için oyuna aldık. Deplasmanda genel olarak iyi bir oyun vardı. Ancak iki takımın da altını çizeceği şey, zemin kötüydü. Bu zeminde, iki takım için de çıkabilecek en iyi kalite ortaya çıktı. Ligdeki bütün takımların zorluğu yabancı kuralı. Oyuncu değişikliği yaparken zorlanıyoruz.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı