Adana Demirspor'dan Emre Mor açıklaması geldi

İspanya La Liga ekiplerinden Celta Vigo'dan ayrılacağını açıklayan Emre Mor için, Süper Lig'in yeni ekibi Adana Demirspor'dan açıklama geldi.

SPOR 27.07.2021, 03:55
42
Adana Demirspor'dan Emre Mor açıklaması geldi
Süper Lig'e çıktıktan sonra Balotelli, Belhanda gibi yıldızları kadrosuna katan  Adana Demirspor, Celta Vigo'da tutunamayan Emre Mor'u gündemine aldıklarını ancak şu anda ilgilenmediklerini açıkladı.
A Spor'a konuşan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, İspanyol ekibinden ayrılacağını açıklayan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu için "Emre Mor gündemimize geldi ama şu an ilgilenmiyoruz." dedi.

Kariyerinde Borussia Dortmund,  Galatasaray gibi büyük kulüplerde forma giyen Emre, beklentileri bir türlü karşılayamazken son kulübü Celta Vigo'dan da yeni bir başlangıç yapmak adına ayrılık kararı aldığını belirtti.

Dünyaca ünlü futbolcuların menajerliğini yapan Raiola ile yeni bir başlangıç yapmak istediğini söyleyen Emre, "Başka bir kulüpte yeniden başlamak için Mino Raiola ile anlaştım. Muhtemelen dünyanın en iyi menajerlerinden birine sahibim." diye konuşmuştu.

2022 yılına kadar sözleşmesi bulunduğu Celta Vigo'nun bonservissiz olarak takımdan ayrılmasına izin verdiğini belirten Emre, "Şu an yeni bir ortamda, yeni bir başlangıca ihtiyacım var. Bu değişikliğin iyi geleceğini düşünüyorum." demişti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı