Aday için bir araya geliyorlar

Millet İttifakı liderleri, Saadet Partisi ev sahipliğinde toplanıyor…

GÜNDEM 02.03.2023, 04:35
2
Aday için bir araya geliyorlar
Millet İttifakı partileri CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi genel başkanları, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ev sahipliğinde toplanıyor. Bugün saat 14.00’te Saadet Partisi Genel Merkezi’nde gerçekleşecek zirvede, en önemli gündem maddesi “Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayının belirlenmesi” olacak. Ayrıca liderlerin depremi de ele alacağı belirtiliyor.
Millet İttifakı partileri, Saadet Parti Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ev sahipliğinde bugün toplanıyor. Kamuoyunda merakla beklenen toplantıda “Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayının” belirlenmesi bekleniyor. Bugün saat 14.00’te bir araya gelecek liderlerin, cumhurbaşkanı adaylığının yanında aynı zamanda Kahramanmaraş merkezli depremi de ele alması bekleniyor.
Karamollaoğlu, partisinin ev sahipliğinde gerçekleşecek zirve öncesi; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile bir araya gelmişti.
Millet İttifakı liderleri, ertelenen toplantının ardından “deprem özel” gündemiyle bir araya gelmiş, deprem sonrasında yaşanan aksaklıklara dikkat çekerek, yapılması gerekenleri sıralamışlardı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı