Adayda son adım

Millet İttifakı liderleri, Saadet Partisi ev sahipliğinde toplanıyor…

GÜNDEM 06.03.2023, 04:35
1
Adayda son adım
Millet İttifakı partileri CHP, Demokrat Parti, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi genel başkanları, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun ev sahipliğinde toplanıyor. Bugün saat 14.00’te
Saadet Partisi Genel Merkezi’nde gerçekleşecek zirvenin ardından Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayının yanı sıra geçiş süreci ve yol haritası da kamuoyuyla paylaşılacak.

Millet İttifakı partileri, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun ev sahipliğinde bugün toplanıyor. Kamuoyunda merakla beklenen toplantı sonrası, “Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayının” açıklanması bekleniyor. Bugün saat 14.00’te bir araya gelecek liderler, Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayının yanı sıra geçiş süreci ve yol haritasını da kamuoyuyla paylaşacak.

Karamollaoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşecek programa Millet İttifakı’nda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan katılacak.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı