Adnan Polat destekleyeceği adayı açıkladı: Övgü dolu sözler kullandı

Galatasaray'da eski başkanlarından Adnan Polat, başkanlık seçiminde destekleyeceği adayı açıkladı.

SPOR 18.06.2021, 11:10
6
Adnan Polat destekleyeceği adayı açıkladı: Övgü dolu sözler kullandı
Galatasaray'ın eski başkanlarından Adnan Polat, başkanlık seçiminde Yiğit Şardan'ı desteklediğini açıkladı.
Polat, “Camiayı iyi bilen biri. 30 milyon dolarlık sponsorları 3 yılda 230 milyon dolara çıkaran kişidir” dedi.
Sarı-kırmızılı kulübün 2008-2011 yılları arasında başkanlığını yapan Adnan Polat, başkan adayı Yiğit Şardan'ı destekleyeceğini söyledi.
“Ümit ederim Galatasaraylılar sandık başında duyguları ile değil akıl ve mantığıyla oy verir” diyen Polat, “Yiğit Şardan'ı destekliyorum. Kendisini uzun yıllardır tanırım. Hem tribünden gelme hem de Galatasaray Lisesi geçmişi var. Camia içinde bilinen biri. Galatasaray'ın en büyük ihtiyacı birlik, beraberlik ve sevgi ortamının tekrar sağlanmasıdır. Yiğit Şardan bu problemi kökünden halleder” dedi.

Sözcü'de yer alana habere göre, Şardan’ın kulübü daha ileriye taşıyacak güçte olduğunu ifade eden Polat, “İşi itibariyle kulüp gelirlerini, sponsorlukları çok üst düzeye çekebilir. Benim dönemimde imza altına alınmış 30 milyon dolarlık sponsorluk anlaşmalarını üç yılda 230 milyon dolara çıkaran kişidir. Kendi şirketlerini 38 yıldır başarıyla yöneten ve Türkiye'nin en büyük ajanslarından birinin sahibidir. Dünya artık dijital iletişim ve network çağını yaşıyor. Galatasaray'ı bu çağda ileri taşıyacak, rakipleri ile fark açacak bir duayen başkanının olması kulübümüz için büyük bir şanstır, kazançtır” diye konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı