‘Af’ önerisine bir yenisi daha! Bu kez çok farklı ama...

Cezaevindeki mahkumlara yönelik af çağrıları ve beklentileri sürerken bu kez çok farklı bir grup için af önerisi geldi. TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül af çağrısında bulundu.

GÜNDEM 19.10.2022, 22:15
1
‘Af’ önerisine bir yenisi daha! Bu kez çok farklı ama...
Af hakkında çağrılar ve beklentiler sürerken TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül de cezaevleri önünden ‘af’ konusunda zaman zaman çıkışlarda bulunuyor. Sarıgül’den bu kez esnaf için sicil affı çıkışı geldi.
Bugün İstanbul Beşiktaş Ulus’taki evinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, pandemi koşulları nedeniyle çek ve senetlerini ödeyemeyen esnaf içi af önerisinde  bulundu. 
TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, “Önemli konularımızın bir tanesi de pandemi koşulları münasebetiyle esnaflarımızın sıkıntıları oldu. Çeklerini, senetlerini ödeyemediler. Ödeme güçlüğüne düştüler. Esnaflarımız dürüsttür, güvenilirdir, Türkiye’nin orta direğidir.” diye konuştu.
Bir kereye mahsus olmak üzere sicil affı çıkarılması önerisinde bulunan Sarıgül, “Esnaflarımıza sicil affı çıkarsa ticaretin çarkları daha iyi dönecek, esnaflarımız son derece mutlu olacak.” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı