Son Dakika

AGD’den üniversite tercih desteği

Anadolu Gençlik Derneği (AGD), her sene olduğu gibi bu sene de üniversite tercihi aşamasındaki gençlerin yanında…

EĞİTİM 01.08.2022, 07:05
4
AGD’den üniversite tercih desteği
Anadolu Gençlik Derneği (AGD), her sene olduğu gibi bu sene de üniversite tercihleri yapacak öğrencilere yardım etmeye devam ediyor.
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) tarafından başlatılan tercih destek sistemi hem internet sitesi üzerinden hem de telefon numaraları ile iletişime geçerek gerçekleştiriliyor. Üniversite bölümleri ile alakalı olarak her bölüm için ayrı ayrı danışma hatları belirlenirken, başvuran öğrencilerin akıllarındaki soruların cevaplandırılması hedefleniyor.

AGD tarafından yürütülen destek çalışmaları ile eğitim tercihinde nelere dikkat edilmesi, nasıl bir yol ve yöntem izlenilmesi gerektiği konusunda online olarak öğrencilere destek sağlanıyor. Öğrencilerin hayalini kurduğu üniversitelere gitmesi için kurulan sistem ile öğrencilerin akıl danışacağı bir kapı olarak başvuruları bekliyor.

Tercih destek hatları ile ilgili olarak AGD Üniversite Komisyonu’ndan yapılan açıklamada, “Tercih döneminde aklına takılan tüm sorularla alakalı; http://tercih.agduniversite.com web adresimize ve AGD Üniversite WhatsApp danışma hatlarımıza bekliyoruz. Unutma! Biz her zaman seninleyiz, çünkü kardeşlik yük olmaz, yük alır. Bu yolda, önüne çıkan engelleri birer birer aşarak artık son düzlüğe geldin. Omuzlarına yüklenen sorumluluğun farkındayız ve yanlış bir tercih yapmanı istemiyoruz. Yapacağın tercihle hayallerini gerçekleştireceğin için artık daha dikkatli olmalısın” ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı