Son Dakika

AGD’nin yeni ajandası Endülüs temalı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) İstanbul Şubesi’nin her sene hazırladığı konsept ajandalar, bu sene de “Endülüs” teması ile raflardaki yerini alıyor.

GÜNDEM 06.01.2023, 04:35
16
AGD’nin yeni ajandası Endülüs temalı
Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Şubesi’nin uzun yıllardır hazırlamakta olduğu senelik ajandalar her yıl belirli bir konsept ile kullanıcıları ile buluşturuluyordu. 2023 yılı için hazırlanmış olan ajandalarda konsept olarak “Endülüs İslam Medeniyeti” belirlenmiş durumda. Ajanda kapağında Endülüs İslam medeniyetinin önemli sembollerinden biri olarak kabul edilen Kurtuba Camii, kabartma olarak yer alıyor.

Giriş kısmında Kurtuba Camii hakkında bilgilendirici bir metnin yer aldığı ajandada, Endülüs İslam Medeniyeti, Endülüs tarihi, Endülüs mimarisi, İspanyol işgali ve Moriskolar hakkındaki makaleler ile ajanda kullanıcılarına doyurucu bilgiler sunuluyor. Ajandanın açılışında ise Millî Görüş Lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın “Cihat; Hakk’ı, iyiliği, adaleti hâkim kılmak için takatinin sonuna kadar gayret göstermektir” sözü kullanıcıları karşılıyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı