Son Dakika

Ağırdır canlı yayında söyledi: AKP kaybetme eğilimi gösteriyor!

Bekir Ağırdır, Fatih Altaylı'nın "Teke Tek" programına konuk oldu. Ağırdır yaşanan ekonomik krizin ve hayat pahalılığının seçimi doğrudan etkileyeceğini vurguladı.

GÜNDEM 06.09.2022, 22:05
2
Ağırdır canlı yayında söyledi: AKP kaybetme eğilimi gösteriyor!
HabeTürk televizyonunda Fatih Altaylı'nın sunumu ile yayımlanan "Teke Tek" programına konuk olan Gazete Oksijen yazarı Bekir Ağırdır, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Ağırdır AKP hükumetinin ekonomik durumun ve hayat pahalılığının büyük oranda etki edeceği seçimlerde kaybede bileceğini dile getirdi.
Ağırdır şöyle konuştu:

Cumhurbaşkanlığı seçiminde adayın kim olacağının oldukça önemli olduğuna vurgu yapan Bekir Ağırdır, "Cumhurbaşkanının sayısal olarak ciddi bir şekilde değişme potansiyeli var elbette ama bugün anketler bir eğilim gösteriyor." ifadelerini kullandı.
"Bugün ortada bir ekonomik buhran var. Hayat pahalılığı diye bir mesele var. Bir belirsizlikü karmaşa meselesi var. Bir de duygusal olarak her gün ekranlarda öfke, şiddet vs. var. Toplum yeniden hakikatle ilişkisini kurabilirse yeniden manipülasyonların dışında seçmenin bilgi alma hakkının var olabildiği, eşit ve adil bir seçim süreci sistemi çalışabilirse iktidarın kaybetmeye yakın olduğu söylenebilir." dedi

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı