Ağrı Belediyesi'nden "HDP'li Abdullah Koç" açıklaması

Ağrı Belediyesi, HDP'li Abdullah Koç'un, 3 belediye personelinin iş akitlerinin feshedildiğine dair açıklamalarının gerçeği yansıtmadığı ve bütün personelin görevinin başında olduğunu bildirdi.

GÜNDEM 02.04.2021, 22:00
15
 Ağrı Belediyesi'nden
Ağrı Belediye'sinden yapılan yazılı açıklamada, hiçbir personelin Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) kayıtlarında işten çıkış durumlarının olmadığı, personelin tamamının görevlerinin başında bulunduğu belirtildi.
İddiaların Koç'u da yalancı durumuna düşürdüğü aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Mevcut HDP belediye meclis üyelerinden de teyit sağlamaları mümkün olmasına rağmen algı yaratmak adına yapılan bu talihsiz açıklama, Abdullah Koç'u da itibarsızlaştırmıştır. Belediyemizde çalışanlar, belediye ve belediye mallarına gerekli özeni gösterdikleri sürece başımızın tacıdır ama sendika ağalarının ihtiraslarına uyarak belediyeyi, ulaşımı ve temizliği sabote eden, araçlarımızı kıran ve sıfır araçlara yatak sardıran kim olursa olsun gözünün yaşına bakmayız. Gereğini Ağrılılar adına yaparız."
Daha önce de bazı sendika yetkililerinin belediyeyi hedefe koyup güç gösterisi yaptığı, onlara da boyun eğilmediği vurgulanan açıklamada, "Birileri hala kendi güçlerini kullanma hevesinde ise bilsinler ki Ağrı Belediyesi, belediye başkanı, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri ile dimdik ayaktadır, sendika ağaları ve kalıntılarına gereken dersi vermeye kararlıdır. Kimsenin baskısı ile ne işçi çıkarırız ne de kimsenin baskısı ile çıkarılanları işe alırız. Biz hak edene saygı duyarız, görevini yapmayan için de gerekeni yaparız." 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı