“Ahlâk ve maneviyat en önde gelen bayrağımızdır”

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanlığının  eğitim toplantısına katıldı.

GÜNDEM 17.07.2021, 04:35
12
“Ahlâk ve maneviyat en önde gelen bayrağımızdır”
Eğitim toplantısından önce İl Başkanı Av. Sinan Tekin ve İl Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte daha önceki hafta doludan zarar gören İskender köyünü ziyaret ederek köy muhtarı ve doludan zarar gören üreticilerle bir araya gelen Kaya, mağdur üreticileri dinledi. Zarara uğrayan ayçiçeği tarlalarında tespitlerde bulunan Kaya, “Temennimiz devletimizin doludan zarar gören vatandaşlarımızın zararlarını telafi edilmesi noktasında gereken desteği vermesidir” şeklinde konuştu.

Kaya, beraberindeki heyetle birlikte daha sonra şehitliği ziyaret etti. Kaya’yı burada, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Faruk Çiftçi ile Yönetim Kurulu Üyeleri karşılayarak,  ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini belirttiler. Akabinde, Mustafa Kaya ve beraberindeki Saadet heyeti 660’ıncısı yapılan Tarihi Kırkpınar Güreşlerini izlemek üzere Kırkpınar Er Meydanı’na hareket ettiler. Belediye Başkanı Recep Gürkan ve diğer yetkililer tarafından girişte karşılanan Saadet heyeti, Edirne Valisi Ekrem Canalp ve Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim ile de bir süre görüşerek devam eden güreş müsabakalarını izlediler.

Teşkilat eğitim toplantısında konuşan Kaya, “Saadet Partimiz ülkemizde huzur ve barışın teminatıdır. Önce ahlâk ve maneviyat en önde gelen bayrağımızdır. Sonra yaygın, süratli kalkınma ve refah geliyor. Liyakat, yani her işin ehline verilmesi en önemli prensiplerimizdir. Adalet, Mülkün temelidir. Millî Görüş partileri, 50 yıldır iktidarda ortak oldukları koalisyon hükümetlerinde bu prensipleri uygulamışlardır. Toplumumuz bu uygulamalarla her zaman rahat nefes alabilmiştir. 19 yıldır süren AK Parti iktidarı sonunda halkımız yönünü tekrar Millî Görüş’e, Saadet Partisi’ne dönmek zorunda kalmıştır. Yapılacak ilk seçimlerde tekrar yönetimde görev alarak halkımızın huzuru, refahı ve mutluluğu için hizmete devam edeceğiz.  Mahalle ve köy temsilcilerimiz bizi iktidara taşıyacak en önemli birimlerimizdir. Mahalle ve köylerimizde vatandaşlarımızı uyarıp Saadet saflarında yer almalarını sağlamak için önümüzde önemli bir fırsat bulunmaktadır” uyarısında bulundu. Daha sonra Kaya ve beraberindeki heyet, pandemi döneminde büyük sıkıntılar yaşayan birçok esnafı da ziyaret ederek kendilerini dinledi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı