Ahmet Ağaoğlu: Bu maç artık geride kaldı

Ahmet Ağaoğlu, 3-1'lik Fenerbahçe galibiyetinin ardından konuşarak "Bu maç geride kaldı" dedi.

SPOR 18.10.2021, 09:50
10
Ahmet Ağaoğlu: Bu maç artık geride kaldı
Süper Lig'de Trabzonspor, Fenerbahçe'yi evinde 3-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunun Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Bu maç geride kaldı" dedi.
Ligin 4'te 1'ini oynadıklarını belirten Ağaoğlu, "Rakip kim olursa olsun, rakibi ciddiye alarak oynamaya devam edeceğiz. Bugün Hamsik'in eksikliği önemli bir faktördü ama onun eksikliğini tamamlayacak oyunculara da sahiptik." açıklamasında bulundu.
Kırmızı kart kararıyla alakalı farklı görüşlerin olduğunu söyleyen Ağaoğlu, şöyle konuştu:

Fenerbahçe maçının geride kaldığını ifade eden Ahmet Ağaoğlu, "MHK'nın yapısından 18 kulüp rahatsız, iki kulüp çekimser.Namağlup olabilirsiniz. Önümüzdeki hafta yenilebilirsiniz ve seriniz gider. Bu maç artık geride kaldı, buna kitlenir kalırsak hayatımızın hatasını yapmış oluruz." diye konuştu.
"Penaltı kararı, VAR'da karar verilmiş bir pozisyon. Bizim genellikle şikayetçi olduğumuz konular bu ve benzeri pozisyonlardı.Verilen kırmızı kart kararıyla alakalı olarak, gördüğüm kadarıyla, tabii rakibimiz tarafından farklı görüşler de var, birkaç yönetici bunu ağır bulduğunu söyledi ama hem ayakla müdahale var hem de bir itme var."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı