Ahmet Davutoğlu programa çıktı, üç TV kanalı birden arızalandı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Şanlıurfa daha önce duyurulan üç TV kanalında çeşitli arızalar yaşanması dikkat çekti.

GÜNDEM 04.11.2022, 22:20
1
Ahmet Davutoğlu programa çıktı, üç TV kanalı birden arızalandı
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, dün akşam Şanlıurfa programı için kente geldi.
Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu’nun yerel Edessa TV'de yayınlanan Gündem Özel programına canlı yayın konuğu olacağı açıklandı. Ancak, Davutoğlu'nun çıkacağı canlı yayın öncesinde televizyonun interneti kesildi.
Edessa TV Haber Müdürü Rıdvan Ortakaya, konuya ilişkin sosyal medya platformu Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Ortakaya açıklamasında şunları kaydetti:

Edessa TV ile beraber, Güney Doğu TV ve Kanal Urfa’nın da aynı şekilde yayınları gitti. Bu durum kentte “Davutoğlu'nun yayını nedeniyle Edessa TV'ye sansür uygulandığı ancak bunun ortaya çıkmaması için diğer iki kanalın da internetlerinin kesildiği” şeklinde yorumlandı.
Daha önce üç kanalın da böyle bir kesintiyle karşılaşmadığı öğrenildi.
Ahmet Davutoğlu'na ayrılan sürenin sona ermesinin ardından Edessa TV'nin yayını geri geldi. İnternet üzerinden yapılan canlı yayının tekrarı daha sonra televizyon ekranından verildi.
“Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoglu'nun canlı yayın konuğumuz olacağını belirtmiştik. Genel Başkan Davutoğlu'nun bugün çıkacağı canlı yayın öncesinde saatlerdir internet kesintisi yaşıyoruz. Kesintiden dolayı da yayınımız yok! Defalarca, internet sağlayıcısı firma aranmasına rağmen internet ile ilgili herhangi bir çözüm bulunmadı! Firma, sistemsel hata olduğunu belirtiyor. İnternetin ne zaman geleceğiyle ilgili de bilgi verilemiyor. Umarım bu sorun, Saat: 19.15 olan canlı yayınımıza kadar çözülür! Yayın iptali ile ilgili her hangi bir durum söz konu değil. Sorun çözülmediği takdirde yayını wep sitemiz olan http://edessatv.com üzerinden izleyicilerimiz ile paylaşacağız.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı