Ahmet Davutoğlu’ndan deplasman yasağı tepkisi: Korku dağları bekler

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarlarının hükümete yönelik protestoları sonrası sarı lacivertli taraftarlarının deplasman yasağına tepki gösterdi.

GÜNDEM 28.02.2023, 16:10
1
Ahmet Davutoğlu’ndan deplasman yasağı tepkisi: Korku dağları bekler
Fenerbahçe taraftarı ile Beşiktaş taraftarının geçtiğimiz hafta ev sahibi oldukları maçlarda "Hükümet istifa" şeklinde deprem sonrası süreci protesto etmesinin ardından bazı kulüplerden tepki gelmişti. Protestolara ilişkin Kayserispor, açıklamasında “zillet” ifadesini kullanmış, bu açıklama tartışmalara yol açmıştı.
Öte yandan Kayserispor, bu hafta evinde oynayacağı Fenerbahçe maçı öncesi Emniyet ve TFF’ye başvuruda bulunarak sarı lacivertli taraftarların Kadir Has Stadı’na alınmaması yönünde başvuruda bulundu.
Kayserispor’un bu açıklaması sonrası bir tepki de Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’ndan geldi.
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, “Korku dağları bekler!” ifadesini kullandığı paylaşımında, “Ne yapacaklarını şaşırdılar. Kayserispor-Fenerbahçe maçı için taraftara getirilen deplasman yasağıyla mı iktidarınızı koruyacaksınız?” diye sordu.
Davutoğlu, #DeplasmanımaDokunma etiketine yer verdiği mesajında “Derhal bu yanlıştan dönün” çağrısında bulundu.
Korku dağları bekler! Ne yapacaklarını şaşırdılar. Kayserispor-Fenerbahçe maçı için taraftara getirilen deplasman yasağıyla mı iktidarınızı koruyacaksınız?Derhal bu yanlıştan dönün. #DeplasmanımaDokunma

Korku dağları bekler! Ne yapacaklarını şaşırdılar. Kayserispor-Fenerbahçe maçı için taraftara getirilen deplasman yasağıyla mı iktidarınızı koruyacaksınız?Derhal bu yanlıştan dönün. #DeplasmanımaDokunma — Ahmet Davutoğlu (@Ahmet_Davutoglu) February 28, 2023

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı