Ahmet Davutoğlu’ndan ‘Erdoğan’ adımı! Randevu talep etti

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu uzun bir aradan sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan başörtüsü konusunu görüşmek üzere randevu talebinde bulundu.

GÜNDEM 10.10.2022, 19:20
6
Ahmet Davutoğlu’ndan ‘Erdoğan’ adımı! Randevu talep etti
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, bugün partisinin İstanbul İl Başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısında başörtüsüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Davutoğlu açıklamasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan başörtüsü konusunu konuşmak üzere randevu talep etti.
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “Bütün baskıları, hakaretleri ve provokasyonları bir kenara bırakarak ve nefsimi bir kez daha ayaklar altına alarak, on yıllarca bu sorunun acısını yaşamış onurlu kızlarımız ve kadınlarımız adına sizden bu konuyu ele almak üzere kamuoyuna açık bir şekilde randevu talebinde bulunuyorum. Hikmet ve erdemden yoksun güç odaklı liderler, her fırsatı güçlerini pekiştirecek ve rakiplerini zayıflatacak araç olarak görürler. Kendisi için nice bedeller ödenen bir onur mücadelesinin sembolü olan başörtüsünü siyasi bir gol fırsatı olarak görmeyiniz. Siz, bugün başörtüsünü siyasi bir gol fırsatı olarak görüp araçsallaştırırsanız bu tarihi fırsatı kaçırırsınız.” dedi. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı