Ahmet Hakan AKP'li Mehmet Ali Çelebi'ye sahip çıktı: "Gelmiş geçmiş.."

Ahmet Hakan AKP'ye katılan Mehmet Ali Çelebi'ye gösterilen tepkileri anlamadığını söyleyerek, "Gelmiş geçmiş en büyük linç kampanyası" dedi.

GÜNDEM 13.10.2022, 09:05
6
Ahmet Hakan AKP'li Mehmet Ali Çelebi'ye sahip çıktı:
Hürriyet gazetesinin genel yayın yönetmeni Ahmet Hakan, TBMM’ye CHP’den seçilerek giren, daha sonra Memleket Partisi’ne geçen ve istifasının ardından bağımsız milletvekili olarak kalacağını söylemesine rağmen AKP'ye katıldığını açıklayan Mehmet Ali Çelebi'ye gösterilen tepkileri anlamadığını söyledi.
Hakan'ın bugünkü köşe yazısında, "Mehmet Ali Çelebi, AK Parti’ye geçme kararı aldı. Aman Allah’ım! Yok böyle kin ve nefret. Yok böyle küfür ve hakaret. Eline taşı alan fırlattı Mehmet Ali Çelebi’ye." dedi.
"Sanki bir milletvekili, ilk kez parti değiştiriyor gibi. Sanki Türkiye, böyle bir olguyla ilk kez tanışıyor gibi." diyen Hakan, "Eğer tüm mesele... CHP’de başlayan siyasetin onun tam zıddı olan AK Parti’yle devam etmesi ise ve bu bağışlanamaz bir ilkesizlik ise... Böylesi değişimlerin sayısız örneğini görmedik mi yakın geçmişte?" yorumunda bulundu.
"Sade, basit, kıvamında bir linç kampanyasıyla yetinilseydi. Sesimi çıkarmazdım." diyen Ahmet Hakan şöyle devam etti:

Çelebi’ye... "Kardeşim, sen benim oylarımla milletvekili seçildin. Şimdi gittin benim oy verdiğim partinin tam zıddı partiye geçtin. Oylarımı helal etmiyorum" diyenler de oldu. Bak işte bunda sorun yok. Bunu sonuna kadar anlayışla karşılıyorum.
Ancak kin dolu küfürler... Nefret dolu hakaretler... Recim galeyanına kapılmış gibi taş fırlatmalar... Benim bu vurun kahpeye dansını anlayabilmem mümkün değil maalesef."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı