Ahmet Hakan’a AKP’li muamelesi yapılınca patladı: Manyak mısınız?

İktidara yakınlığıyla bilinen Ahmet Hakan’a sunduğu canlı yayın programında AKP’li muamelesi yapılınca çok kızdı. Hakan kendisine bu yakıştırmayı yapana “Ne aşağılık insanlarsınız" dedi.

GÜNDEM 16.03.2023, 00:10
2
Ahmet Hakan’a AKP’li muamelesi yapılınca patladı: Manyak mısınız?
Gazeteci Ahmet Hakan kendisine AKP’li yakıştırmasını yapan kişiye “Benim kime oy vereceğimi nereden biliyorsun kardeşim? Ne aşağılık insanlarsınız… Manyak mısın nesin ya." İfadelerini kullandı
.AKP’ye yakın olduğu yazdığı yazılarda ve yaptığı siyasi analizlerde çok net olarak gözüken Ahmet Hakan’ın son yazdığı yazılar kafaları karıştırmıştı. AKP’nin seçimi kaybedebileceğine yönelik ifadeler kullanmaya başlayan Ahmet Hakan CNN Türk’te yayınlanan Tarafsız Bölge programını sunarken kendisine AKPli yakıştırması yapan bir seyirciye de adeta patladı.

Ahmet Hakan canlı yayında AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen’in açıkladığı seçim anketine gelen “Şen’in anketine ancak Ahmet Hakan inanır” yorumuna çok kızarken "Benim kime oy vereceğimi nereden biliyorsun kardeşim? Ne aşağılık insanlarsınız… Manyak mısın nesin ya" diye konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı