Ahmet Hakan’dan AKP’ye ‘montaj’ tepkisi: Ortalık saptırıcı kaynıyor

Ahmet Hakan, İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu'nun canlı yayınında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun montajlanmış videosunu uyarılara rağmen dakikalarca izletmesine tepki gösterdi.

GÜNDEM 16.03.2023, 08:15
2
Ahmet Hakan’dan AKP’ye ‘montaj’ tepkisi: Ortalık saptırıcı kaynıyor
İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu geçtiğimiz günlerde Ahmet Hakan’ın konuğu olduğu canlı yayın programında, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun depremle ilgili farklı zamanlarda yaptığı açıklamaların montajlanması ile oluşturulan videoyu izletmişti. “20 yıldaki hızla gidilirse İstanbul’un sorunu yüzyılda bitmez” diyen İmamoğlu’nun bu cümlesinin başı kesildiği ortaya çıkmıştı.
Gazeteci yazar Ahmet Hakan programında, AK Partili Tevfik Göksu’nun montajlanmış video izletmesine ilişkin “Ortalık bilinçli saptırıcı kaynıyor.” dedi. 
Ahmet Hakan, yaşanan bu duruma ilişkin bugünkü yazısında yer verdi. Hakan, “Meğer İmamoğlu, “20 yıldaki hızla gidilirse İstanbul’un sorunu yüz yılda bitmez” demiş. Yani cümlenin başı kesilmiş ve bambaşka bir anlam çıkmış. Program sırasında üstüne basarak birkaç kez uyardım Tevfik Göksu’yu... “Öyle dememiş” dedim. Görevimi yaptım yani.” ifadelerini kullandı.
Ahmet Hakan’ın yazısını ilgili kısmı şöyle:

“AK Parti İBB Grup Başkanı Tevfik Göksu, Tarafsız Bölge’de konuştu. Önemli açıklamalar yaptı. Özellikle “Kentsel Dönüşüm” konusunu çok güzel anlattı. Esenler’deki dönüşümün öyküsünü hemen inanmayın. Başına sonuna mutlaka bakın. Ortalık bilinçli saptırıcı kaynıyor.”anlattı.
Fakat program sırasında elindeki cihazdan İmamoğlu’nun bir konuşmasını dinletti. Buna göre İmamoğlu, “İstanbul’un kentsel dönüşüm sorunu yüz yılda bitmez” diyordu.
Ben programdayken CHP’li Gürsel Tekin’in uyarısıyla fark ettim.
Meğer İmamoğlu, “20 yıldaki hızla gidilirse İstanbul’un sorunu yüz yılda bitmez” demiş. Yani cümlenin başı kesilmiş ve bambaşka bir anlam çıkmış.
Program sırasında üstüne basarak birkaç kez uyardım Tevfik Göksu’yu... “Öyle dememiş” dedim. Görevimi yaptım yani.
Benim başıma da çok geliyor bu tür şeyler. Adam, televizyonda söylediğim bir cümleyi alıyor. Başını kesiyor, sonunu kesiyor. “Bak ne demiş” diye millete linç ettiriyor.
Benim başıma geldiğinde feryat ettiğim bir saptırma, İmamoğlu’nun başına geldiğinde susamazdım.
Buradan herkese sesleniyorum: Önünüze getirilen her videoya hemen inanmayın. Başına sonuna mutlaka bakın. Ortalık bilinçli saptırıcı kaynıyor.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı