Ahmet Hakan'dan İmamoğlu ve Yavaş iddiası: Gizli bir el sanki...

Ahmet Hakan'dan Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın adaylık iddialarına ilişkin çarpıcı iddia geldi. Hakan, "Bir el, gizli bir el, adaylıklarının önünü mü kapatmaya çalışıyor?" diye sordu.

GÜNDEM 15.05.2022, 15:40
10
Ahmet Hakan'dan İmamoğlu ve Yavaş iddiası: Gizli bir el sanki...
2023 Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde CHP'nin adayının kim olacağı yönünde tartışmalar devam ediyor. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun ismi ön plana çıkarken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın isimleri 'aday olmayacaklarını' söylemelerine rağmen zaman zaman gündeme geliyor. Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın adaylık iddialarına ilişkin çarpıcı bir iddia da bulundu. Hakan, gizli bir elin aday olmamaları için uğraştığını öne sürdü.
Bugünkü köşesinin ‘Paranoyak olmam takip edilmediğim anlamına gelmez’ başlıklı bölümünde “ HDP’nin önemli ismi Ahmet Türk, İmamoğlu ve Yavaş’la ilgili yargı dağıtmış. Ekrem İmamoğlu için... 'Çift dilli. Karadeniz’de öyle, Diyarbakır’da böyle diyor' demiş. Mansur Yavaş için... 'Kürtler oy vermez' demiş” hatırlatmasında bulunan Hakan, sözlerine şu iddiada bulundu.
“Son günlerdeki gelişmelere bakınca... Şöyle demeye başladım: Bir el, gizli bir el, İmamoğlu ve Yavaş’ın adaylığının önünü mü kapatmaya çalışıyor yoksa ben mi paranoyak oldum?”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı