Ahmet Hakan’dan o isimlerin gözünden mücahit yorumu: Karıştırma şimdi

Yazar Ahmet Hakan, Erbakan ile özdeşleşen ‘mücahit’ unvanının Kılıçdaroğlu için kullanılmasına ilişkin bir yorum getirdi. Ahmet Hakan: Bu isimlere sorun bakalım yüzler nasıl da buruşuveriyor

GÜNDEM 11.03.2023, 09:30
1
Ahmet Hakan’dan o isimlerin gözünden mücahit yorumu: Karıştırma şimdi
Gazeteci yazar Ahmet Hakan bugünkü köşe yazısının bir bölümünde, Milli Görüş hareketinin kurucu lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan ile özdeşleşen ‘mücahit’ unvanının Kılıçdaroğlu için kullanılmasını değerlendirdi.

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, “Kılıçdaroğlu’na “mücahit” denmesi, beni hiç mi hiç rahatsız etmiyor. Fakat Ayşenur Abla’nın, Şirin Payzın Hanımefendi’nin, Emre Kongar Hoca’mızın ve CHP milletvekillerinin yüzde 99’unun “cihat” ve “mücahit” dendiğinde… Böyle anladığından emin değilim. Mücahit, “cihat eden” demek. “Cihatçı” yani. Bu saydığım isimlere ve onun gibilere “Saadetçiler, Kemal Bey’e cihatçı diyorlarmış. Ne iş?” diye sorun bakalım. Yüzler nasıl da buruşuveriyor. Nasıl da kekremsi bir hava doluyor atmosfere. En fazla söyleyecekleri şöyle bir şey olabilir: “Yav karıştırma şimdi. Erdoğan’ı yeneceğiz. He de geç. 15 Mayıs’ta bakarız bütün bunlara.” Buna verebileceğim tek cevap şudur: Okay Dusty.” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı