Ahmet Hakan'dan Selçuk Tepeli yorumu: Niye artistlik yapıyorsun?

Ahmet Hakan, Selçuk Tepeli'nin kameraya bardak fırlatması ile ilgili olarak "Niye artistlik yapıyorsun yeğenim? Haberleri daha önceden bildiğine göre bu tepkin anlık olamaz" yorumunda bulundu.

GÜNDEM 22.05.2022, 09:00
4
Ahmet Hakan'dan Selçuk Tepeli yorumu: Niye artistlik yapıyorsun?
Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, FOX TV Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli'nin kameraya bardak fırlatmasını yorumladı. Hakan, "Niye artistlik yapıyorsun yeğenim?" diyerek "Haberleri daha önceden bildiğine göre bu tepkin anlık olamaz. Yoksa rol mü kesiyorsun? Buna hazırlandın mı yeğenim?" yorumunda bulundu.
"İktidara yakın duran bir televizyon kanalında... Bir haber spikeri, haberleri sunarken... Şehit haberine sıra geldiğinde... ' Yeter be yeter! Yeter terörle arasına mesafe koymayanlarla dostluğunuz. Sırf seçimde oylarını alacağız diye yaptıklarınız yeter!' falan dese... Ve rejiye 'Geç bunu, geç' falan diye bağırsa... En sonunda da bardağı kameraya doğru fırlatarak ekranı terk etmeye kalksa... Ben şöyle bir yorum yaparım" diyerek Hakan şu ifadeleri kullandı:

"Niye artistlik yapıyorsun yeğenim? Orası senin tepkisel artistliklerinin sahnesi mi? Müsamere çocuğu musun sen? Sonsuz haklı bile olsan kendini niye zapt etmeyi beceremiyorsun? Haberleri daha önceden bildiğine göre bu tepkin anlık olamaz. Yoksa rol mü kesiyorsun? Buna hazırlandın mı yeğenim?'
Muhalefete yakın bir televizyon kanalında... Haber spikerinin, haberleri sunarken... Yaptığı artistlik karşısında da... Yapacağım yorum budur, bundan ibarettir"

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı