Ahmet Şık'tan flaş iddia: Birçok polis Sedat Peker'e bilgi akıtıyor

Milletvekili Ahmet Şık, Medyascope Tv'de katıldığı yayında, Sedat Peker'e emniyet içinden bilgi aktarıldığını iddia etti.

GÜNDEM 01.06.2021, 15:20
9
Ahmet Şık'tan flaş iddia: Birçok polis Sedat Peker'e bilgi akıtıyor
TİP milletvekili Ahmet Şık, Sedat Peker'in Youtube'dan yayınladığı videolar üzerinden Medyascope TV'de Ruşen Çakır'ın sorularını yanıtladı.
Sedat Peker'e emniyet içinden bilgi aktarıldığını belirten Şık, ''Türkiye'nin birçok yerinden, birçok polis Sedat Peker'e istihbarat akıtıyor. Şunu da anlat, bunu da anlat diye. Çünkü bunlar, suç ilişkisine bulaşmamış, ağırlıklı olarak dürüst polisler olduklarını düşünüyorum. Buradan da çağrı yapayım kendilerine; Varsa bilgi-belge, göndersinler. Bunu yayınlayacak gazeteciler ve mecra var. Sedat Peker'e akıtıyorlar bilgileri, polis teşkilatından gidiyor, biliyorum'' dedi.
Diğer yandan bilgi ve belgelerin Peker'e aktarılmasının nedeninin iktidara karşı biriken bir öfke olduğunu belirten Şık, ''Bu demektir ki Sedat Peker'in bir karşılığı var ya da iktidara karşı olan öfkenin boyutunu gösteriyor. Ses çıkaramayacak pozisyonlarda olanların, anlatan birine gönderiyor olmaları'' diye konuştu. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı