Ahmet Taşgetiren Erdoğan'ı eleştirdi: İlginç sözler söylüyor...

Ahmet Taşgetiren, Erdoğan'ın "Lider ben yanlış yaptım demez" yaklaşımını eleştirerek "İlginç sözler söylüyor sayın Cumhurbaşkanı dünyaya açıldığında… Çok ibret verici…" dedi.

GÜNDEM 23.09.2022, 07:45
4
Ahmet Taşgetiren Erdoğan'ı eleştirdi: İlginç sözler söylüyor...
Karar yazarı Ahmet Taşgetiren, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Hiçbir lider attığı adımdan sonra, ben yanlış yaptım, demez" şeklindeki ifadelerini eleştirdi.
Taşgetiren, bugünkü köşe yazısının "Erdoğan'ın liderliği" başlıklı kısmında Cumhurbaşkanı'nın "Hiçbir lider attığı adımdan sonra, ben yanlış yaptım, demez. Liderler girdikleri bir yoldan geri dönüşleri zor olan insanlardır" şeklindeki ifadesini hatırlattı.
Taşgetiren, yazısının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Belli ki bu söz kendi "liderlik tarzı”nı da anlatıyor. "Ben yanlış yaptım" diyemeyen, "girdiği yoldan geri dönüşü zor olan" bir "Lider"in Türkiye'yi yönettiğini düşündüğümüzde bütün iktidar alanlarında tedirginlik duymamak mümkün mü? Mesela "Ekonomist" olduğunu Amerika’lılara da anlatmaya çalışan "Lider"imizin yüzde 80 enflasyonu, Batılı ülkelerin en çok yüzde 10’lara çıkan enflasyonundan daha kabul edilebilir görmesi, Liderliğin hangi özelliği ile izah edilecektir? Liderimiz, "Amerika’da raflar boş" sözünü Amerikalıların test edeceğinden emin olarak söylemiştir muhakkak.
Sayın Cumhurbaşkanı "Liderler girdikleri bir yoldan geri dönüşleri zor olan insanlardır" sözünü söylerken, acaba sadece Amerikalılar duyar, Türkiye’de önemsenmez bu söz, gibi mi düşünmüştür?
"Lider ben yanlış yaptım demez" yaklaşımı kurallaştığında, toplumlara düşen hem liderin yanlışlarına razı olmak hem de yanlışların bedelini ödemek midir?
İlginç sözler söylüyor sayın Cumhurbaşkanı dünyaya açıldığında… İbretâmiz… Çok ibret verici…"

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı