Aile faciası! TIR´a çarpan otomobildeki 3 kişi hayatını kaybetti

Kocaeli´de TIR´a arkadan çarpan otomobildeki aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti.

ÇEVRE 22.11.2022, 00:10
5
Aile faciası! TIR´a çarpan otomobildeki 3 kişi hayatını kaybetti
Kocaeli´nin Gebze ilçesinde Kuzey Marmara Otoyolu üzerinde, arızalandığı için sol şeritte duran TIR´a arkadan çarpan otomobilin sürücüsü Mustafa Demir ile eşi Hatice Demir, çocukları Mehmet Emin Demir yaşamını yitirdi.
Edinilen bilgiye göre kaza saat 20.00 sıralarında Kuzey Marmara Otoyolu İstanbul istikameti Balçık yakınlarında meydana geldi. Mustafa Demir yönetimindeki otomobil, arızalandığı için sol şeritte duran TIR´a arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil yaklaşık 70 metre sürüklendikten sonra durabildi.
Olay görgü şahitlerince 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilirken ihbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve jandarma geldi. Jandarma ekipleri yolda başka bir kaza yaşanmaması için güzergah üzerinde tedbir aldı. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemelerde kazada otomobil sürücüsü Mustafa Demir, eşi Hatice Demir ve çocukları Mehmet Emin Demir´in hayatını kaybettiğini belirledi. Demir ailesinin cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere morga götürüldü. Kazanın etkisiyle parçalanan otomobilde bulunan Demir ailesinin eşyaları da yola savruldu.
Demir ailesinin tatil için memleketleri Rize´ye gittikleri ve kazanın İstanbul´a dönerken meydana geldiği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:17
Güneş 06:37
Öğle 12:51
İkindi 16:16
Akşam 18:56
Yatsı 20:11
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı