AK Parti Eski Milletvekili Ocaktan: AKP hiç bu duruma düşmemişti

Gazeteci yazar Mehmet Ocaktan “Emredersiniz Bay Kemal…” başlıklı köşe yazısında, “Özgüvenini kaybetmiş ve telaşla Bay Kemal’in çağrılarını yerine getirmek için inanılmaz bir gayret sarfediyor…” dedi.

GÜNDEM 29.07.2022, 11:10
1
AK Parti Eski Milletvekili Ocaktan: AKP hiç bu duruma düşmemişti
23. Dönem AK Parti Milletvekili ve gazeteci yazar Mehmet Ocaktan bugünkü köşe yazısında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun KYK borçları, yüksek elektrik faturası ve otomobilde ÖTV hakkındaki çıkışlarından sonra AK Parti iktidarının harekete geçtiğine dikkat çekti. Ocaktan, “Bay Kemal istiyor, Erdoğan icraata dönüştürüyor…” dedi.
Mehmet Ocak’tan bugünkü “Emredersiniz Bay Kemal…” başlıklı yazısında, “Öyle anlaşılıyor ki artık iktidarın bir gözü Bay Kemal'de…” diyen Ocaktan, yazısının bir bölümünde şöyle yazdı:

“Esas itibariyle AK Parti iktidarı hiçbir dönemde böyle bir duruma düşmemişti. Bildiğimiz AK Parti özellikle seçimlere giderken gümbür gümbür icraatlarını anlatır ve tam bir özgüven içinde vaatlerini sıralardı. Öyle anlaşılıyor ki o bildiğimiz özgüvenini kaybetmiş ve telaşla Bay Kemal’in çağrılarını yerine getirmek için inanılmaz bir gayret sarfediyor…
Aslında bunlar çok da olumsuz şeyler değil, zira demokrasilerde muhalefet bir bakıma iktidarı denetler ve aynı zamanda onu motive eder. Galiba şimdi olan tam da böyle bir şey olsa gerek.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı