AK Parti Genel Sekreteri Şahin'den Kılıçdaroğlu'na: Terbiyesiz herif

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından hedef aldı. Kılıçdaroğlu'nun paylaşımını alıntılayan Şahin, Kılıçdaroğlu için "Terbiyesiz herif" dedi.

GÜNDEM 08.06.2021, 11:50
19
AK Parti Genel Sekreteri Şahin'den Kılıçdaroğlu'na: Terbiyesiz herif
AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçaroğlu'nun Twitter hesabından paylaştığı videoyu alıntılayarak, “Terbiyesiz herif” ifadesini kullandı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya platformu Twitter hesabı aracılığıyla erken seçim çağrısını yineledi. Kılıçdaroğlu, paylaştığı videoda, “Sevgili anne babalar; bugün sizlerle konuşalım istedim. Ülkemiz iktidardaki partinin, mafya ve çetelerle giriştiği magazinsel ilişkilerin elinde can çekişiyor. Beni en çok endişelendiren genç evlatlarımız.” ifadelerini kullandı.
AK Parti Ankara Milletvekili ve Genel Sekreteri Fatih Şahin, Kılıçdaroğlu'nun paylaşımını alıntılayarak, “Kullandığın kelimelerin ne anlama geldiğini bilmiyor musun? Terbiyesiz herif.” dedi. Şahin’in paylaşımının altında birçok sosyal medya kullanıcısı tepki gösterdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı