AK Parti'de 'rant' savaşı başladı! Vekil, belediye başkanına yüklendi

AK Partili Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin üç arsa için açtığı ihaleye çeşitli kesimlerden tepki gelirken, Ahmet Eşref Fakıbaba da Twitter'dan bir mesaj paylaştı.

GÜNDEM 20.10.2022, 09:40
2
AK Parti'de 'rant' savaşı başladı! Vekil, belediye başkanına yüklendi
AK Partili Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin yaklaşık 29 milyon 500 bin TL bedelle üç arsa için açtığı ihaleye çeşitli kesimlerden tepki geldi. Konuya ilişkin paylaşımda bulunan Ahmet Eşref Fakıbaba, arsanın satılmak yerine konut yapılmasını önerdiği Başkan Beyazgül’e, “Astronomik kârı birkaç kişi kazanacağına, Urfa halkı kazansa daha iyi olmaz mı?” diye sordu.
Sözcü'de yer alan habere göre, Tartışmalar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni yerleşim birimlerinden 300 Evler diye bilinen bölgesinde, yaklaşık 14 bin 296 metrekare arsayı 28 milyon 592 bin TL muhammen bedel ile satış ilanına çıkarmasıyla başladı.
AK Partili eski Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi ve Başkan Vekili Bilal Tokatlı'nın sosyal medya hesabından “Parsel parsel satıyorlar. Şanlıurfa halkının malını oldu bittiye getirmeye kimsenin hakkı yoktur. Rantlı ihalelere milletin malını peşkeş et. Sonra da açığı doldurmak için parsel parsel sat” şeklinde tepkisini dile getirdi.
Çok sayıda kişinin sosyal medyadan tepki gösterdiği AK Partili Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin arsa satışına bir tepki de  AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba'dan geldi.
Fakıbaba, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin AKP'li Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ü etiketleyip, “Sayın başkanım, her ir dairesi 10-12 milyona satılmakta olan arsaları satmak yerine, belediye şirketi eliyle konut yapsanız, astronomik düzeydeki kârı, birkaç kişi kazanacağına Urfa halkı kazansa daha iyi olmaz mı? Sevgi ve saygılarımla” mesajı paylaştı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı