AK Parti'de seçime hazırlık hamleleri: 5 il başkanı değişti

AK Parti Teşkilat Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayıyla Erzurum, Gümüşhane, Giresun, Kocaeli ve Mersin il başkanlarını değiştirdiğini açıklarken yeni il başkanlarına başarılar diledi.

GÜNDEM 01.03.2023, 23:45
1
AK Parti'de seçime hazırlık hamleleri: 5 il başkanı değişti
AK Parti Teşkilat Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla Erzurum, Gümüşhane, Giresun, Kocaeli ve Mersin il başkanlarını değiştirdi. Yapılan açıklamada, İbrahim Küçükoğlu'nun Erzurum, Mehmet Emin Erdoğdu'nun Gümüşhane, Mete Bahadır Yılmaz'ın Giresun, Şahin Talus'un Kocaeli ve Adem Aldemir'in Mersin il başkanlıklarına atandığı belirtildi.
AK Parti Teşkilat Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, eski il başkanlarına bugüne kadar gösterdikleri özverili çalışmaları ve gayretleri için teşekkür edilirken, yeni il başkanlarına da başarılar dilendi. Bu değişikliklerle, AK Parti'nin il teşkilatlarındaki çalışmaların daha da güçleneceği ve halka daha etkili hizmet sunulacağı bekleniyor.
AK Parti'nin il başkanlarının görev değişiklikleri, partinin siyasi faaliyetleri ve çalışmaları için oldukça önemli bir konu olarak karşımıza çıkıyor. Parti yönetimi, değişikliklerin etkili bir şekilde yürütülmesi için tüm il teşkilatlarına gerekli desteği sağlayacak ve partiye hizmet etmek için heyecanlı ve kararlı olan yeni il başkanlarıyla birlikte çalışacaktır.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı