AK Parti'den Kılıçdaroğlu'nun benimle misiniz çıkışına yorum: Acziyet

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun kurmaylarına yönelik, “Benimle misiniz?" sorusuyla ilgili olarak, “Bir genel başkan için acziyet göstergesidir.” dedi.

SİYASET 23.09.2022, 17:10
AK Parti'den Kılıçdaroğlu'nun benimle misiniz çıkışına yorum: Acziyet
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Tokat'ta geldi. Gazetecilerin sorularını cevaplayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kurmaylarına hitaben yaptığı konuşma üzerinden eleştirilerde bulundu. Dağ, “Bir kere bu durum, bir genel başkan için acziyet göstergesidir. Bir genel başkanın, kendi partililerine 'Benimle misiniz' diye bir soru yöneltmesi, kendisinin acizliğini gösterir.” dedi.Hamza Dağ şu ifadeleri kullandı: 

“Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı'nın bugün benim de seçim bölgem olan İzmir'de milletvekilleri kampında, çok net bir şekilde kendi parti kurmaylarını, belediye başkanlarını, milletvekillerini 'Bazılarınızın sesi hiç çıkmıyor, bazılarınız da bana zarar veriyor. Artık sesiniz çıksın. Benimle misiniz? Yanımda mısınız?' gibi bir çağrısı olmuş. Bir kere bu durum, bir genel başkan için acziyet göstergesidir. Bir genel başkanın, kendi partililerine 'Benimle misiniz' diye bir soru yöneltmesi, kendisinin acizliğini gösterir. Burada bizim yorum yapmamızdan ziyade 2 artı 6'lı masadaki aktörlerin genel başkanlarının ne yorum yapacakları işin doğrusu çok daha önemli. Asıl onların yorumunun ne olacağını da kamuoyunun merak ettiğini düşünüyoruz.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı