AK Parti'den silinen 'Yalan Üretim Merkezi' tweeti hakkında açıklama

AK Parti, 5 Mayıs’ta Twitter hesabından CHP'yi eleştirdiği ‘Yalan Üretim Merkezi’ başlıklı animasyonu paylaşımını sosyal medya hesaplarından sildi. Hamza Dağ silinen tweetin gerekçesini açıkladı.

SİYASET 07.05.2021, 16:30
22
AK Parti'den silinen 'Yalan Üretim Merkezi' tweeti hakkında açıklama
AK Parti Genel Merkezi tarafından sosyal medya platformu Twitter hesabından 5 Mayıs’ta paylaştığı ve CHP'yi hedef aldığı ‘Yalan Üretim Merkezi’ isimli animasyonu videoyu sildi.AK Parti 7. Olağan Kongresi sonrası Tanıtım ve Medyadan Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Hamza Dağ'dan silinen tweet hakkında açıklama geldi.AK Parti'den, CHP'ye yönelik "Yalan Üretim Merkezi" başlıklı animasyonAK Parti'de animasyon filmi krizi... Yöneticiler tepkisi böyle koydu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, sosyal medya platformu Twitter hesabından, "Siyasette seviyeli muhalefetin oluşması için AK Parti olarak bir adım attık. Siyasette yalanın ulaştığı boyuta dikkat çektik. Maksat hasıl oldu. Bundan sonrasında da bilgi ve belgeye dayalı, seviyenin korunduğu, aziz milletimize sadece gerçeklerle konuşacakları bir zemin istiyoruz. Çünkü biz sadece gerçeklerle konuşuyoruz." ifadelerini paylaştı. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı