AK Parti'den yerleşim yerlerindeki yangınlara ilişkin açıklama

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Antalya’nın Manavgat, Akseki ilçeleri, Adana ve Osmaniye’de çıkan orman yangınlarıyla ilgili, açıklama yaptı.

GÜNDEM 29.07.2021, 10:50
31
AK Parti'den yerleşim yerlerindeki yangınlara ilişkin açıklama
Dün Antalya ve Akseki’nin ilçelerinde başlayan yangınlar yerleşim yerlerine de sıçradı. Büyük yangın sonrası ekipler müdahalelerini sürdürüyor. Yangınlarla ilgili AK Parti cephesinden ilk açıklamalar geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Antalya’nın Manavgat, Akseki ilçeleri, Adana ve Osmaniye’de çıkan orman yangınlarıyla ilgili, “İlgili tüm kurumlarımız görev başında ve teyakkuz halindeler. 19 noktadaki yangın kontrol altına alındı.” dedi.

AK Parti Sözcüsü Çelik, sosyal paylaşım platformu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Bölgemizde hepimizi üzen yangınlar çıkıyor. Antalya’da ve Osmaniye’de çıkan yangınlar ve Adana’da çıkan yangınlarla mücadele sürüyor. Adana Kozan’da çıkan yangına karşı tedbir gereği bazı yerler boşaltılıyor. Manavgat’taki yangını söndürme çalışmaları sürerken, Adana ve Osmaniye’de maalesef 23 ayrı noktada orman yangını çıktı.İlgili tüm kurumlarımız görev başında ve teyakkuz halindeler. 19 noktadaki yangın kontrol altına alındı.” ifadelerine kullandı.

Ömer Çelik, paylaşımının devamında, şunları kaydetti: “Diğer 4 noktadaki yangını kontrol altına alma çalışmaları devam ediyor. Kozan’daki yangın bölgesinde hemşerilerimiz görevlilerin yönlendirmesini dikkatle takip etmeliler. Her bir canımızı güvenli bölgeye geçirmek için ekiplerimiz iş başındalar.Kozan’daki yangın rüzgarla yayılıyor. O bölge tedbir amaçlı boşaltılıyor. 4 köy tedbir amaçlı boşaltıldı.

Tüm hemşerilerimiz görevlilerimizin yönlendirmelerine tam uymalı.T üm canlarımızı korumalıyız. Kozan’da boşaltılan köylere kimsenin yaklaşmaması çok önemli. Yangın bir anda beklenmedik bir yeri sarıyor. Lütfen tüm hemşerilerimiz görevli ekiplerimizin yönlendirmelerine tam uysun. Allah tüm canlarımızı korusun.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı