AK Partili başkandan tepki çeken hareket! Polise parti broşürü taşıttı

AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Nupel Kaya, esnaf ziyaretinde koruma polisine AK Parti'ye ait propaganda broşürlerini taşıttığı ileri sürüldü. O görüntü sonrası Kaya, savunma yaptı.

GÜNDEM 10.07.2022, 09:40
5
AK Partili başkandan tepki çeken hareket! Polise parti broşürü taşıttı
AK Parti Diyarbakır Yenişehir İlçe Başkanı Nupel Kaya, esnaf ziyaretinde kendisine eşlik eden bir polise parti broşürü taşıttığı iddia edildi.
AK Partili Nupel Kaya, Kurban Bayramı öncesi ilçe sınırları içerisinde bulunan Kooperatifler Mahallesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu.Pazar esnafıyla bir araya gelen Nupel Kaya'nın ziyareti sırasında  eşlik eden koruma polisinin elindeki çanta dikkat çekti. Kaya’nın sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta koruma polisinin elinde AK Parti'ye ait parti poşeti olduğu görüldü.
Söz konusu bu görüntüler, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy'un yanındaki kadın polise şemsiye tutturup çantasını taşıttığı anları akıllara getirdi.
AK Partili Nupel Kaya iddiaların ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak polisin elindeki çantada “kendisine takdim edilmiş kahve hediyesi” olduğunu savundu.
Kaya paylaşımında, “Parti broşürü değil, hediyelik kahve. Ne koruma arkadaşımızın ne de bizim elimizde broşür var. Bir kaç gündür bayramlık hediye kahve paketlerimizi dağıtıyoruz vatandaşlarımıza, polis memuru kardeşimizin elinde de kendisine takdim edilmiş kahve hediyemiz bulunmaktadır.” ifadesini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:53
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:23
Yatsı 20:43
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı