AK Partili Bülent Turan: Arkadaşlar, bu ülkeye artistlik yapmayalım

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, 'semazen' temasıyla yapılan ve üzeri çıplak dansçının sergilediği gösteriye tepki gösterdi.

SİYASET 17.09.2021, 17:25
9
AK Partili Bülent Turan: Arkadaşlar, bu ülkeye artistlik yapmayalım
AK Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Gelibolu İlçe Sağlık Müdürlüğü, Aile Sağlığı Merkezi ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'nun açılış törenlerine katıldı. Açılış töreninde konuşan AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan, İzmir'de 'semazen' temasıyla yapılan ve üzeri çıplak dansçının sergilediği gösteri üzerinden muhalefete tepki gösterdi. Turan, "Muhalefet başka, ihanet başka. Hiç kimse bu topraklarda 'PYD komşumuz olsun' diyemez. Hiç kimse bu topraklarda Mevlana'yı o hale düşüremez" dedi. 
Savunma sanayisine dikkat çeken AK Partili Turan, "Geçen hafta 2 bin yıllık hatta çok daha eski, Türk ordusunun en güçlü silahı 'Akıncı’yı teslim ettik ve envantere girdi. Şu 2 bin yıllık ordunun içinde 'Akıncı' kadar kıymetli bir silah olmadı şimdiye kadar ve bu Türk yapımı arkadaşlar, bizim gençlerimiz yaptı. Maalesef bu gururumuzu Diyanet İşleri Başkanı'mızın yaptığı bir dua kadar konuşamadık bile. Bu vahim bir durum. İş yapıyoruz, üretiyoruz ve heyecan duyuyoruz; dön dolaş, 'Diyanet İşleri Başkanı o duayı yaptı, bunu yaptı'. Arkadaşlar, bu ülkeye artistlik yapmayalım" diye konuştu.
İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen, 'Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı Kültür Zirvesi'nin gala gecesinde 'semazen' temasıyla yapılan ve üzeri çıplak dansçının sergilediği gösteriye tepki gösteren Turan, şunları söyledi:
"Hiç kimse bu topraklarda 'PYD komşumuz olsun' diyemez. Hiç kimse bu topraklarda Mevlana’yı o hale düşüremez. Bu topraklarda doğal gaz bulununca hep beraber seviniriz. 'Akıncı' olunca hep beraber seviniriz. Türkiye’miz büyüyünce hep beraber sevinebiliriz. Hepimiz için bu konular kıymetli ve değerli."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı