AK Partili Mehmet Metiner flaş ‘Erdoğan’ uyarısı! Yazık olur

AK Partili Mehmet Metiner, dünkü yazısında “Türkiye Yüzyılı vizyonu”na ilişkin görüşlerini paylaşarak partisine Erdoğan uyarısında bulunması dikkat çekti.

GÜNDEM 29.10.2022, 14:35
2
AK Partili Mehmet Metiner flaş ‘Erdoğan’ uyarısı! Yazık olur
AK Parti’de üç dönem milletvekilliği yapan Mehmet Metiner dün Yeni Şafak’ta kaleme aldığı “Türkiye yüzyılında Reis’in vizyonu ve misyonu…” başlıklı köşe yazısında görüşlerini paylaştı.
Son günlerde zaman zaman AK Parti’ye yönelik eleştirilerini açıktan yapan Mehmet Metiner, “Türkiye Yüzyılı vizyonu” açıklanmadan önce kaleme aldığı köşe yazısında, “Türkiye yüzyılı olsun isteniyorsa, Erdoğan liderliği her türlü partisel aidiyetlerin ve mülahazaların üstünde bir gereklilik olarak görülmeli. Erdoğan’a dar particilik elbisesi giydirilirse yazık olur.” dedi.
Mehmet Metiner yazısının son kısmında şunları kaydetti:
“Kısır siyasi tartışmalar ve polemikler, dışlayıcı ve suçlayıcı nazarlar, particiliği zararlı bir kutuplaşmaya ve taassuba dönüştüren söylemler Erdoğan liderliğinin ifade ettiği o derin misyonla mukayese edildiğinde küçük ve basit, bir o kadar da o misyona zarar veren eğilimlerdir.
Türkiye yüzyılı olsun isteniyorsa, Erdoğan liderliği her türlü partisel aidiyetlerin ve mülahazaların üstünde bir gereklilik olarak görülmeli.
Erdoğan’a dar particilik elbisesi giydirilirse yazık olur.
Erdoğan umarım kendisine ve ülkesine giydirilmek istenen dar partici gömleği yırtıp atan yeni bir misyonun ve vizyonun lideri olduğunu bugün bir kez daha herkese gösterir.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı