Son Dakika

AK Partili Mehmet Özhaseki: İktidarı asla bırakmamak lazım

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Ordu partililere seslenerek, "FETÖ, DEAŞ, DHKP-C, PKK bize karşı. İktidarı asla bırakmamak lazım." dedi.

SİYASET 14.10.2021, 17:35
4
AK Partili Mehmet Özhaseki: İktidarı asla bırakmamak lazım
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti İl Başkanlığı Toplantı Salonu'nda partililerle buluştu. Burada konuşan Özhaseki, "Karşı tarafta öyle bir güruh var ki onlara karşı başarılı olmamızın tek yolu çalışmaktır, doğruları anlatmaktadır, insanlarımızla beraber olmaktır." dedi. Özhaseki, "FETÖ, DEAŞ, DHKP-C, PKK bize karşı. Demek ki karşıda böyle bir güruh var. Nihayetinde de o kötülere karşı da iktidarı asla bırakmamak lazım." ifadelerini kullandı.
AK Parti teşkilatına seslenen Mehmet Özhaseki, önlerinde 2023 seçimlerinin olduğunu belirtti ve herkesin oraya kilitlenmesi gerektiğini söyledi. Özhaseki, "Her yaptığımız işte 2023'ü düşünerek adım atmamız lazım. Neden? Karşı tarafta öyle bir güruh var ki onlara karşı başarılı olmamızın tek yolu çalışmaktır, doğruları anlatmaktadır, insanlarımızla beraber olmaktır. Başka çaresi yok. Ne biliyorsak o doğruyu anlatmamız gerekiyor" diye konuştu.
Bahsettiği güruhun içinde ABD ve Avrupa Birliği ülkelerinin de olduğunu ifade eden Özhaseki, "Peki CHP'de var zaten. Türkiye'de siyasi muhalefetin başını o çekiyor. Bir tarafına milliyetçi olduğunu söyleyen İYİ Parti'yi alıyor, bir tarafına bölücü olan, yüzde 100 olan HDP'yi alarak bir ortaklık kuruyorlar. İttifaklarınızı söyleyin dediğimiz zaman da İYİ Parti'yi söylüyorlar, utandıkları o partiyi de arkada saklayıp kimseye göstermediklerini sanıyorlar. Millet de anlamıyor zannediyorlar. Böyle bir saflık da var. Bu kadar aklımızla alay etmeseler iyi olur. Onlar da bize karşılar. Onu da anladık." dedi.
"FETÖ, DEAŞ, DHKP-C, PKK bize karşı. Demek ki karşıda böyle bir güruh var. O zaman bizim çok daha gayretli olmamız lazım" diyen Özhaseki, konuşmasını şöyle sonlandırdı:
"Çalışmamız lazım, nihayetinde de o kötülere karşı da iktidarı asla bırakmamak lazım. Oradan bir ittifak doğmaz, oradan bir medeniyet doğmaz. Ama bizim yapacağımız çok iş var. Allah'ın izniyle bizler bu konuda üzerimize düşeni yaparak, 2023'de de ipi göğüsleyeceğiz. İnşallah Türkiye'nin geleceği daha aydınlık olacak diye dua ediyoruz."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı