AK Partili Metin Külünk, bakanın eşini hedef aldı: CHP’li eşi gibi

AK Partili Metin Külünk, 76. Cannes Film Festivali‘nde en iyi kadın oyuncu ödülünü alan Merve Dizdar'ı tebrik eden Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’un eşini hedef aldı.

GÜNDEM 29.05.2023, 16:20
4
AK Partili Metin Külünk, bakanın eşini hedef aldı: CHP’li eşi gibi
AK Partili Metin Külünk, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’u, 76. Cannes Film Festivali’nde en iyi kadın oyuncu seçilen Merve Dizdar’ı tebrik ettiği için hedef gösterdi.
76. Cannes Film Festivali‘nde en iyi kadın oyuncu ödülünü Nuri Bilge Ceylan’ın yönettiği ‘Kuru Otlar Üstüne’ filminde ‘Nuray’ rolüyle Merve Dizdar kazanmıştı. Dizdar, ödül törenindeki “...Türkiye’de hak ettiği güzel günleri yaşamayı bekleyen tüm mücadeleci ruhlara armağan ediyorum.” ifadeleri nedeniyle özellikle AK Partililerin hedefinde…
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ödül kazanan Merve Dizdar’ı halen tebrik etmezken, Erdoğan’ın kabinesinde Kültür ve Turizm Bakanı olan Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy, Instagram’daki stroy’sinde Dizdar’ı tebrik etti. 
Bakan eşi Pervin Ersoy, “Büyük alkışlar sana sevgili Merve Dizdar. Cannes Film Festivali’nin en iyi kadın oyuncusu işte budur.” dedi.
Ersoy’un bu sözleri AK Partili eski milletvekili Metin Külünk’ü rahatsız etti. 
Twitter hesabından, Pervin Ersoy için “CHP’li bir vekilin eşi gibi” diyen Külünk, şunları yazdı: 

Galiba chp li bir vekilin eşi gibi.Ülkemizi bütün dünya önünde aşağilayan birine sosyal medyadan destek vermesi kabul edilemez. pic.twitter.com/89z3xGZcyo
— Metin KÜLÜNK (@mkulunk) May 29, 2023


“Galiba CHP’li bir vekilin eşi gibi. Ülkemizi bütün dünya önünde aşağılayan birine sosyal medyadan destek vermesi kabul edilemez.”
Galiba chp li bir vekilin eşi gibi.Ülkemizi bütün dünya önünde aşağilayan birine sosyal medyadan destek vermesi kabul edilemez. pic.twitter.com/89z3xGZcyo — Metin KÜLÜNK (@mkulunk) May 29, 2023

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı