AK Partili Ünal'dan muhalefete Biden suçlaması: Medet umuyorlar

AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş'ta katıldığı törende, muhalefeti ABD Başkanı Joe Biden'dan medet ummakla suçladı.

SİYASET 19.06.2021, 13:40
1
AK Partili Ünal'dan muhalefete Biden suçlaması: Medet umuyorlar
AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Onikişubat ilçesindeki Önsen Köprüsü Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, “Biden ve Amerika'dan medet uman bir muhalefetle karşı karşıyayız.” iddiasında bulundu.
AK Parti olarak, Türkiye'de yaşayan her vatandaşın eşit ve birinci sınıf vatandaş olduğunu benimseyerek siyaset ürettiklerini savunan Mahir Ünal, Kanal İstanbul projesini eleştirenleri hedef aldı.
Ünal, iktidar olma iddiasında olan muhalefetin çıkıp Türkiye'ye dair proje paylaşmak yerine ellerinde yıkım listesi olduğunu ileri sürdü. Mahir Ünal, “Külliyeyi yıkacağız, Kanal İstanbul'u yaptırmayacağız, üçüncü havalimanında durduracağız diyorlar. Böyle bir muhalefet aklıyla karşı karşıyayız. Yapacağını söylemeyen, projesini anlatmayan, Türkiye'yi tam bağımsız büyük Türkiye yapacağını asla dile getirmeyen, Biden ve Amerika'dan medet uman bir muhalefetle karşı karşıyayız.” diye konuştu.
Muhalefetin millet için dertlenmediğini iddia eden Ünal, şunları söyledi:
Temel Karamollaoğlu: Erdoğan, Biden'a hesap soracaktı ama...Meral Akşener: Dünün eyyyy Biden’ı bugünün dostum Biden’ı oluverdi
Babacan'dan Erdoğan'a tepki: En Amerikancı biziz yarışına girdiler
“Bunlar eğer Biden'den, Amerika'dan, Avrupa'dan demokrasi dileniyorlarsa bunların bu millet adına siyaset yaptığını söyleyemeyiz. O yüzden meseleyi siyasi olarak değil, memleket meselesi olarak görmek gerektiğine inanıyorum. Bunlar rekabetle değil, düşmanlıkla, nefretle, kinle siyaset yapıyorlar. O yüzden yaptıklarına yıkım siyaseti diyoruz.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı