AK Partili vekil Demiröz ekonomiyi savundu: Her evde 2-3 telefon var

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Vedat Demiröz, Türkiye ekonomisindeki olumsuzluklara karşın herkeste cep telefonu var argümanı ile ekonominin iyi olduğu savundu.

GÜNDEM 24.10.2021, 13:05
19
AK Partili vekil Demiröz ekonomiyi savundu: Her evde 2-3 telefon var
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, ekonomideki olumsuzluklara karşın ‘herkesin elinde akıllı cep telefonu var’ argümanı ile Türkiye ekonomisine ilişkin değerlendirme yaptı. Demiröz, “Pahalılık olabilir. Allah aşkına, Türkiye’de son 20 senede her eve bakın ya bir otomobil ya da 2 otomobilimiz var. Her evde 2- 3 telefon var.” dedi.
AK Parti Manisa İl Danışma Meclisi toplantısına katılarak bir konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz, hayat pahalığı, zam ve yüksek dolar kurunu savundu. Demiröz, “Bugün Avrupa’da duyuyorsunuz, yakıtın olmadığı, raflarda neler olduğunu. Kış geliyor. O dövizlerin fazlalığı nedeniyle kur farkları da aşağıya doğru inecek. Gıdada hiçbir eksiğimiz yok. Pahalılık olabilir. Allah aşkına, Türkiye'de son 20 senede her eve bakın ya bir otomobil ya da 2 otomobilimiz var. Her evde 2- 3 telefon var. Türkiye'nin doğal gaz gitmeyen ilçesi kalmadı. Elektrik desen yine aynı, Yolları zaten saymıyorum.” diye konuştu. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı