Akaryakıt istasyonlarındaki mescitlerin temizliğine özen gösterilmeli!

Uzun yıllardır seyahat edenlerin büyük sorun yaşadığı dinlenme tesisleri ve akaryakıt istasyonlarındaki mescitlere ilişkin önemli bir girişim gerçekleşti.

EKONOMİ 11.04.2021, 04:35
12
Akaryakıt istasyonlarındaki mescitlerin temizliğine özen gösterilmeli!
Şehirlerarası ve şehir içinde bulunan dinlenme tesisleri ve akaryakıt istasyonlarında yer alan mescitler ile ilgili Diyanet-Sen’den önemli bir adım geldi. Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Ali Güldemir, Petrol Ürünleri İşverenleri Sendikası (PÜİS) Genel Başkanı İmran Okumuş’u makamında ziyaret ederek akaryakıt istasyonlarındaki tesislerde hizmet veren mescitlerin bakım, onarım ve temizliği konusunda görüştü.

Mescitlerin ibadet yeri olması nedeniyle temizliğinin, bakım ve onarımının çok önemli olduğunu belirten Güldemir, “Dünyayı ve ülkemizi tehdit eden Kovid-19 salgını maalesef hâlâ devam ediyor. Her zaman temiz ve bakımlı olması gereken mescitlerimize salgın hastalık döneminde daha da özen gösterilmesi gerekir diye düşünüyoruz. Bazı tesisler gerçekten gerek hijyen gererse bakım ve onarım konusunda gayet iyiyken maalesef oldukça bakımsız, temizlik kurallarına riayet edilmeyen mescit ve abdesthaneler de mevcut. Bu konuda gereken hassasiyetin gösterilmesini rica ediyoruz” dedi.
PÜİS Genel Başkanı İmran Okumuş ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek tesislerdeki mescit ve abdesthanelerin bakım, onarım ve temizliği konusunda ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Ziyarette Genel Başkan Mehmet Ali Güldemir’e Genel Sekreter Hacibey Özkan eşlik etti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı