Akaryakıta zam sonrası Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'acil' mesaj geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan sosyal medya hesabından 'akaryakıt zammı' mesajı verdi. Kılıçdaroğlu, "Acilen toplanmamız lazım. milletimiz kaderine terk edilmiştir." dedi.

SİYASET 18.10.2021, 17:45
1
Akaryakıta zam sonrası Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'acil' mesaj geldi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün ilan edilen yeni akaryakıt fiyatları zammına ilişkin, sosyal medya hesabından 'acil' mesaj verdi. Kılıçdaroğlu, "Tüm enerji sektörü paydaşlarına ve belediyelerimize yarın davet mektubu göndereceğim. Bu millet için birlikte ne yapabileceğimizi konuşmak üzere acilen toplanmamız lazım. Milletimiz kaderine terk edilmiştir.” dedi.
Kemal Kılıçdaroğlu, motorin fiyatlarına yapılan yeni zamla ilgili sosyal medya platformu Twitter hesabında bir mesaj paylaştı. Kılıçdaroğlu’nun paylaşımı şöyle:
Akaryakıta yine zam geldi. Kara Kış Fonu hemen kurulmalı, hemen! Tüm enerji sektörü paydaşlarına ve belediyelerimize yarın davet mektubu göndereceğim. Bu millet için birlikte ne yapabileceğimizi konuşmak üzere acilen toplanmamız lazım. Milletimiz kaderine terk edilmiştir!

“Akaryakıta yine zam geldi. Kara Kış Fonu hemen kurulmalı, hemen! Tüm enerji sektörü paydaşlarına ve belediyelerimize yarın davet mektubu göndereceğim. Bu millet için birlikte ne yapabileceğimizi konuşmak üzere acilen toplanmamız lazım. Milletimiz kaderine terk edilmiştir!”
Akaryakıta yine zam geldi. Kara Kış Fonu hemen kurulmalı, hemen! Tüm enerji sektörü paydaşlarına ve belediyelerimize yarın davet mektubu göndereceğim. Bu millet için birlikte ne yapabileceğimizi konuşmak üzere acilen toplanmamız lazım. Milletimiz kaderine terk edilmiştir! pushfn('ads'); — Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) October 18, 2021

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı