Akaryakıtta dün bir bugün iki! Motorin fiyatlarına dev zam geliyor

Akaryakıtta indirim kısa sürdü. Motorin fiyatları indirimin ardından yeniden zamlanıyor. Motorinin litre fiyatı bu geceden itibaren fiyatlarla sürücüleri zorlayacak. İşte motorin fiyatında zam miktarı

EKONOMİ 08.07.2022, 09:40
6
Akaryakıtta dün bir bugün iki! Motorin fiyatlarına dev zam geliyor
Akaryakıt fiyatları gece yarısında itibaren geçerli olmak üzere 2 TL’yi aşan bir indirimle az da olsa sürücüleri bayram öncesi sevindirmişti fakat iyi haber kısa sürdü. Motorin fiyatları için bugün geçerli olan indirimin ardından bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere bir kez daha zam geliyor. İşte motorin fiyatı için gelmesi beklenen zam miktarı…
Motorinin litre fiyatı için gelen indirim kısa sürdü. Motorin fiyatı için dün indirim geldi bugün zam geliyor. Petrol fiyatı geçtiğimiz gün 100 doların altına çakılarak 98 doları görmüştü. Bu gelişme sonrası motorin fiyatı 2 lira 10 kuruş bugünden geçerli olmak üzere indirilmişti.
Sektör kaynakları bu kez akaryakıtta yeni bir zam beklentisini paylaştı. Motorin fiyatı için bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 81 kuruş zam beklentisi oluşmuştu. 
Artan akaryakıt fiyatları sonrası sürücüler zor günler yaşarken gelen son motorin indirimi sonrası bir nebze olsun sevinmişti ama yeni gelecek motorin fiyatı zammı sonrası akaryakıtta fiyatlar bir kez daha cepleri zorlayacak.
Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre, İstanbul’da motorinin litre fiyatı 24,56 liradan satılıyor.Brent petrol fiyatı şuan 100 doların üstünü gördü. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı