Akaryakıtta zamların freni patladı: Motorine bir zam daha geliyor

Bu gece itibariyle geçerli olan akaryakıt fiyatlarına bir zam daha geliyor. Motorin fiyatları pazartesi günü gelecek yeni zam ile yeniden artacak. Akaryakıta gelecek zam pompaya yansıyacak.

EKONOMİ 16.10.2021, 14:55
8
Akaryakıtta zamların freni patladı: Motorine bir zam daha geliyor
Akaryakıt fiyatlarında zamların freni adeta patladı. Dolar kurunun rekor üstüne rekor kırması akaryakıt fiyatlarının hızla artmasına neden oluyor.
Bugün motorinin litre fiyatına 41 kuruş daha zam gelmişti. Akaryakıt sektörü kaynaklarından edinilen son bilgiye göre akaryakıt fiyatları pazartesi günü gelecek yeni zam ile beraber yeniden artacak.  Motorin fiyatlarına gelecek zammın miktarın ise 23 kuruş olması bekleniyor. Akaryakıta gelen son zamlarla beraber ÖTV sıfırlanmıştı. Motorin fiyatlarına gelecek yeni zammın pompa satış fiyatına yansıması bekleniyor. Akaryakıt fiyatlarında kamu desteğinin sonuna gelinmişti. Benzin fiyatları, motorin fiyatları ve LPG otogaz da gelen zamlarla ÖTV sıfırlanmış durumda. O yüzden gelecek yeni zamlar pompa satış fiyatlarına yansıyacak. Akaryakıt fiyatları sürücüleri zora soktu! İşte il il benzin fiyatları
İstanbul’da motorin fiyatı 7,96 TL’den satılırken İstanbul Anadolu yakasında ise 7,98 TL’den işlem görüyor. Ankara’da motorin litre fiyatı 8,06 TL, İzmir motorin fiyatı ise 8,06 TL oldu. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı