Akif Beki'den, Hürriyet'e tepki: Trolleri tekleten karalama!

Akif Beki, Karar'daki bugünkü yazısında 104 emekli amiralin aileleriyle ilgili haberler nedeniyle Hürriyet'e tepki gösterdi.

GÜNDEM 08.04.2021, 07:50
21
Akif Beki'den, Hürriyet'e tepki: Trolleri tekleten karalama!
Karar gazetesi yazarı Akif Beki, 104 emekli amiralin yayınladığı bildirinin ardından askerlerin ailelerini hedef alan yayınlara tepki gösterdi. Özellikle Hürriyet gazetesine tepki gösteren Beki, “Toptancılık ve tutarsızlık ağır görev, yazık diye acırsınız” dedi.
104 emekli amiralin Montrö Sözleşmesi ve “cübbeli-sarıklı general” konusunda endişelerini dile getirdiği bildirinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Bu işin merkezinde CHP var, medyada göreceksiniz" demişti. Bu ifadelerden çok kısa bir süre sonra Demirören Grubu’na ait olan ve genel yayın yönetmenliğini Ahmet Hakan’ın yaptığı Hürriyet gazetesinin internet sitesinde emekli askerlerin ailelerinden CHP’ye üye olan kişilerin isimleri yayınlanarak hedef gösterilmişti. Haber belirli bir süre sonra yayından kaldırılsa da tepki çekmişti.
Karar yazarı Akif Beki de bugünkü köşe yazısında bu gelişme hakkındaki fikirlerini açıkladı. Beki’nin yazısının ilgili kısmı şöyle:
Hadi o bildiride suç bulundu...  Hadi emekli amirallerin yasal CHP üyeliği CHP’nin suçu sayıldı...  Hadi 4’ünün üyelik bağı, partisini bildiri suçuna ortak, Bay Kemal’i de bildiricilerin başkomutanı yaptı...  Hadi darbecilerle mücadelede fişleme gibi hukuksuzluklar serbest ki bunlar servis edildi...  Hadi iktidar, soruşturmanın gizliliğini ihlal hakkına sahip...  Hadi dava medyada yargısız infazlarla yürütülüyor, yöntemin ne önemi var, vatan söz konusuyken lekelenmeme hakkı teferruat kaldı diyelim... 
Hepsine takır takır bir kılıf uydurulsa bile suçun şahsiliği, AK Parti propagandasını duraksatıyor, tekletiyor.  Zurnanın zırt dediği yerlerden burası.   Hem biraderi FETÖ darbe girişiminin asker veya sivil beyinlerinden olanların bakan, büyükelçi atanmasını, ilk 5 müteahhit arasına sokulmasını savunacaksın...Ki haklısın; biraderin, kayınbiraderin suçu ne...  Hem de emekli amirallerin suçları kesinleşse bile çoluk çocuklarının, eş, dost ve akrabalarının suçla irtibatını kuracaksın; aile boyu ve partice suçlu gösterip toptan karalanmalarını haklılaştıracaksın.  Zor iş be, Hürriyet boşa mı zorlandı, toptancılık ve tutarsızlık ağır görev, yazık diye acırsınız. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı