Akın akın tahliye edilen Bodrum'dan tüyler ürperten görüntü

Bodrum'da öğlen saatlerinde başlayan yangın, geniş bir alana yayıldı. Akın akın tahliyelerin gerçekleştiği Mazı Koyu'ndan gelen görüntüler ise tüyler ürpertti. Gökyüzünün kıpkırmızı olduğu görüldü.

GÜNDEM 01.08.2021, 02:05
17
Akın akın tahliye edilen Bodrum'dan tüyler ürperten görüntü
Türkiye'de büyük infial yaratan  orman yangınları etkisini sürdürüyor.  Manavgat ve  Marmaris'in ardından bu kez  Bodrum'da etkisini gösteren alevler, rüzgarın da katkısıyla hızla yayılmaya başladı. Bodrum'un Mazı Koyu'ndan gelen görüntüler ise durumun ciddiyetini bir kez daha ortaya koydu.
Vatandaşların akın akın tahliye edildiği bölgede gökyüzünün kırmızıya büründüğü görüldü.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Twitter'daki hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Yukarı Mazı'nın tahliye edilmeye başlandığını söyledi. Buradaki yurttaşların, Aşağı Mazı'ya gönderileceğini dile getiren Başkan Aras, "Bodrum'dan teknelerimizi organize ettik, vatandaşlarımızı tahliye etmek istiyoruz" dedi.

Ekiplerin yangına müdahalesinin sürdüğünü anlatan Aras, Mazı ve Çökertme'nin tehdit altında olduğunu söyledi; "Herkesin çok dikkatli olması lazım. Burada nefes almakta zorlanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı