Son Dakika

Akit bunu görebilecek mi! Özgür Demirtaş mutlu oldu, tebrik etti

Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, dün İstanbul'da gerçekleşen Ukrayna tahılının Karadeniz üzerinden ihracatının yeniden başlatılmasını içeren anlaşma için 'tebrik' mesaj paylaştı.

EKONOMİ 23.07.2022, 13:35
7
Akit bunu görebilecek mi! Özgür Demirtaş mutlu oldu, tebrik etti
Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Türkiye’nin ev sahipliğinde gerçekleşen Ukrayna tahılının Karadeniz üzerinden ihracatının yeniden başlatılmasını içeren anlaşma için sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.Akit bunu görebilecek mi... Özgür Demirtaş mutlu oldu, tebrik etti
Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş ‘tahıl anlaşmasının’ Türkiye’de yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Ekonomist Özgür Demirtaş, tahıl krizi anlaşması ve anlaşmasının Türkiye’de yapılmasında dolayı emeği geçenleri tebrik etti. 
Özgür Demirtaş’ın Twitter paylaşımı şöyle:
Özgür Demirtaş ekonomiye yönelik eleştirileri olduğu kadar zaman zaman da iyi olan şeyleri tebrik ediyor. Hükümet yanlısı medya içerisinde Özgür Demirtaş'ı en fazla hedef alan yandaş medya organları arasında Yeni Akit yer alıyor. Demirtaş'ın söz konusu bu tebriğinin ardından sosyal medyada 'Yeni Akit bu tebriği görebilecek mi' yorumları yapıldı.Rusya’nın saldırıları sonrası Ukrayna tahılının Karadeniz üzerinden ihracatının yeniden başlatılmasını içeren anlaşma dün Türkiye, BM, Rusya ve Ukrayna katılımıyla Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde gerçekleşti. Anlaşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres ile Rusya ve Ukrayna heyetleri yer aldı.
“Rusya-Ukrayna tahıl anlaşmasının Türkiye’de yapılması çok sevindirici. Emeği geçenleri tebrik ederim.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı