AKP Gençlik Kollarından yeni provakasyon: "İmamoğlu yine tatildeydi"

AKP Gençlik kolları skandallarına bir yenisini daha ekledi. Avcılar'da meydana gelen metrobüs kazası ile ilgili açıklama yapan AKP Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan faka bastı..

GÜNDEM 11.09.2022, 21:15
1
AKP Gençlik Kollarından yeni provakasyon:
AKP Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, Tv100'de yayınlanan "Pınar Işık Ardor ile Pazar Siyaseti" programına konuk oldu. İnan'ın programda söylediği sözler ise yine infiale neden oldu.
Avcılar'da geçtiğimiz gün meydana gelen metrobüs kazasında Avcılar AK Gençlik üyesi bir kişinin olay yerinde kayda aldığı ve " " AK Parti Avcılar olarak kaza yerindeyiz. İki metrobüs çok feci bir şekilde çarpıştı. Binlerce yaralı, sayısı belli olmayacak kadar da ölü var. İBB yetkililerine buradan sesleniyoruz. Bu canların hesabını kime nasıl vereceksiniz." sözleri sosyal medya da gündem olmuş ve yapılan provakasyona tepkiler çığ gibi büyümüştü.
Birgün'ün haberine göre, İnan, o videoyla ilgili yaptığı açıklamada İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.
İBB Başkanı İmamoğlu'nun nerede kazadan sonra nerede olduğunu sorarak kendilerinin kısa sürede bölgeye inkal ettiklerini dile getiren İnan; "  Belediye başkanı her felakette olduğu gibi zannediyorum ki öngörüm tatildeydi. Öyle 1 gün sonra gelip "ben nasıl rant devşiririm, nasıl bu işi birisine ihale ederim"... İşin esasını konuşmadan tam 3 senedir bu otobüs sıkıntıları, duran otobüsler, şoförsüz otobüsler İstanbul bütünü olmuşken, bu kazayla ilgili hiç bir açıklama yapmazken çıkıp burada bir tane 18 yaşındaki kızı günah keçisi ilan etmeyi çok büyük bir fırsatçılık olarak görüyorum. Bu videoyu savunmuyorum ama bu video kullanılırak fırsatçılık yapılmasına itiraz ediyorum. 18 yaşındaki bir kıza linç kampanyası başlatıldı. Bu kızı araçsallaştırıp işin içinden çıkmayı fırsatçılık olarak değerlendiriyorum." ifadelerini kullandı.

İmamoğlu, kazadan kısa süre sonra yaralıları hastanede ziyaret etmiş, ardından kazanın olduğu bölgede incelemelerde bulunmuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı