AKP içinde en tartışılan isim Özlem Zengin’den veryansın: Rahatsızım

AK Parti içinde de en çok tartışılan isimlerin başında gelen Özlem Zengin dün katıldığı Habertürk TV'de sitemkar ifadeler kullandı. Özlem Zengin: AK Parti'nin milletvekili değilmişim gibi...

GÜNDEM 03.05.2023, 11:25
3
AKP içinde en tartışılan isim Özlem Zengin’den veryansın: Rahatsızım
AK Parti içerisinde en çok tartışılan isimlerin başında gelen AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin dün akşam Habertürk TV’de gazeteci Kübra Par’a konuştu.
AK Partili Özlem Zengin, Habertürk TV’de Kübra Par’ın ‘siyasi darbe’ tartışmalarıyla ilgili sorusuna, “Sandıktan kim çıkarsa seçimin galibi odur. İktidarı teslim etmemek diye bir şey söz konusu olamaz. Şartlar, kaybedene göre değişmiyor.” dedi.
K Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin Canlı yayında cep telefonundan kendisiyle ilgili yazılan bir haberi okuyarak, “Son derece rahatsızım.” dedi.
Özlem Zengin şöyle konuştu:
“Bu kadar açık ve net ifade ettikten sonra nasıl böyle bir şey oluyor anlamıyorum. 'Özlem Zengin 2. tur için hazırlık yapıyoruz kaybetmeye de kazanmaya da hazırız dedi'. Ben böyle söylemiyorum bir daha düzeltiyorum. Ben diyorum ki, seçime giren herkes kazanmayı ve kaybetmeyi göze alarak buraya geliyor. Nihayetinde biz kazanmaya talibiz. Son zamanlarda ben AK Parti'nin milletvekili değilmişim gibi, grup başkanvekili değilmişim gibi haberler görüyorum. Partimin kazanması için ilk günden beri en çok çalışan insanlardan biriyim. Öyle olduğu için de grup başkanvekiliyim. O yüzden söylediklerimin tevil edilmesinden son derece rahatsızım.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 17 Nisan 2024
İmsak 04:31
Güneş 05:56
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:21
Yatsı 20:41
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı