AKP ziyaret etmiş, Bahçeli arka çıkmıştı: HDP'den Bozdağ-Soylu çıkışı

HDP'li Mithat Sancar'dan MHP lideri Bahçeli'nin 'gayet doğal ve normal' dediği AKP heyetinin ziyaretiyle ilgili açıklama geldi. Sancar, "AKP'yi Bozdağ mı Soylu mu temsil ediyor" dedi.

GÜNDEM 08.11.2022, 14:10 08.11.2022, 15:32
6
AKP ziyaret etmiş, Bahçeli arka çıkmıştı: HDP'den Bozdağ-Soylu çıkışı

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, partisinin grup toplantısında konuştu. AKP heyetinin ziyaretiyle ilgili açıklama yapan Sancar, "İçişleri Bakanı sizi temsil ediyorsa, bize gelen heyet kimi temsil ediyor? Önce buna karar verin." dedi.
Sancar'ın açıklaması şu şekilde:
 "Yürütmeyi veya kabineyi kim temsil ediyor? Adalet Bakanı mı, İçişleri Bakanı mı? AKP, Adalet Bakanı ve grup başkanvekillerini gönderiyor, ertesi gün İçişleri Bakanı bize saldırılarını, hakaretlerini yükseltiyor. Önce karar verin, bu ülkenin başı Soylu mu, siz misiniz? Eğer İçişleri Bakanı ise, AKP politikalarının mimarı ve sahibi, neden heyet gönderiyorsunuz? Neden uzlaşma için partileri geziyorsunuz ve bize geliyorsunuz? Sürekli nefret, düşmanlaştırma ve hakaret konuşmaları yapan her türlü kumpasın arkasından çıkan, kirli işlerin içinde olan sayısız albümlere sahip bir kişi, İçişleri Bakanı sizi temsil ediyorsa, bize gelen heyet kimi temsil ediyor? Önce buna karar verin."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:31
Güneş 05:56
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:21
Yatsı 20:41
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı