AKP'de baraj ödeneği çelişkisi: İki farklı açıklama geldi

AKP Gaziantep Milletvekili Ali Şahin ile AKP MKYK Üyesi Şamil Tayyar, baraj ödeneği konusunda farklı açıklamalar yaptı.

GÜNDEM 10.06.2021, 11:10
4
AKP'de baraj ödeneği çelişkisi: İki farklı açıklama geldi
AKP Gaziantep Milletvekili Ali Şahin ile AKP MKYK Üyesi Şamil Tayyar, Gaziantep'teki Kılavuzlu Barajı için ayrılan 80 milyon TL'lik ödeneğin iptal edilmesi konusundan karşı karşıya geldi.
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile görüşmeleri sırasında Kılavuz Barajı için ayrılan 80 milyon TL'lik ödeneğin iptal edilmesi AKP kanadında şaşkınlıkla karşılandı. 
AKP MKYK Üyesi Şamil Tayyar iptal kararını, “Maalesef ödenek iptali haberi doğru. Tarım Bakanımız Bekir Pakdemirli ve DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız'la görüştüm. Yeniden değerlendireceklerini söylediler” şeklindeki sözleriyle doğruladı.
AKP'li vekilden 'yalanlama' açıklaması 
Tayyar'ın yerel haber sitelerine yansıyan baraj ödeneğinin iptal edilmesine dair açıklamasının ardından AKP Gaziantep Milletvekili Ali Şahin'den 'yalanlama' açıklaması geldi.
Sosyal medya hesabından AKP'li Şamil Tayyar'ın açıklamalarına dayandırılan haberi yalanlayan ve Bakan Yardımcı Ayşe Işıkgece'nin de sözlerini birlikte paylaşan Şahin, “Doğru değil vekilim. Bakan Yardımcısı Sn Ayşe Işıkgece 'Asılsız haber, bütün projelerde olduğu gibi ödenek kılavuzlu projesinin üzerinde, iş programına bağlı olarak kullanılacak Sn. Vekilim DSİ Gen. Md. Sn Kaya Yıldız Beyin 23:30 itibariyle haberinizle ilgili yalanlamaları!' şeklinde bir paylaşım yaptı" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı