AKP'de büyük çatlak: Cahit Özkan'a Ömer Çelik'ten yalanlama

AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan katıldığı programda, oy oranlarını yüzde 75'e çıkaracaklarını ve BAE'nin teslim olduğunu söylemişti. Özkan'ı AKP Sözcüsü Ömer Çelik yalanladı.

SİYASET 15.05.2022, 11:55
7
AKP'de büyük çatlak: Cahit Özkan'a Ömer Çelik'ten yalanlama
AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalına konuk olmuş ve burada partilerinin oy oranını yüzde 75'e çıkaracaklarını söylemişti. Son dönemde normalleşmeye geçtikleri Birleşik Arap Emirliklerine ilişkin, "Türkiye'ye diz çöktüremiyor, o zaman Birleşik Arap Emirlikleri -ben böyle okuyorum çünkü- teslim oldu" demişti.
Özkan'ın sözlerine AKP Sözcüsü Ömer Çelik'ten itiraz geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabı üzerinden, Özkan'ın BAE hakkındaki sözlerinin parti görüşlerini yansıtmadığını söyledi.
Çelik şu ifadeleri kullandı: 
"Grup Başkanvekilimiz Sn Cahit Özkan'ın Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri ilişkilerine dair beyanları partimizin görüşlerini yansıtmamaktadır. Türkiye-BAE ilişkileri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve BAE Devlet Başkanı Muhammed bin Zayed El Nahyan'ın ortak iradesiyle karşılıklı güven ve saygıya dayalı olarak ilerlemektedir."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı